Nybörjarstart v.35-39
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb

Kampsport för alla

Alla kan träna kamsport hos Linköpings budoklubb som är en av Sveriges största och äldsta kampsportsklubbar. Vi erbjuder träning inom tio olika kampsporter från traditionella kampkonster som Kendo till moderna tävlingsidrotter som BJJ. 

 

OBS!

Nybörjarintaget för BJJ, MMA, Thaiboxning och Kendo är stängt för terminen. Öppnas åter i Januari.

OBS!

 

För att bli medlem i Linköpings budoklubb anmäla dig här!

 

För att vara med på passen behöver man anmäla sig i sportadminappen. Den finns här! Det kan ta en dag eller två innan du blivit registrerad, först då kan du logga in.

Nybörjarstart vecka 35
2023-08-05 11:58

I höst kör vi igång som vanligt igen och nybörjare är välkomna att börja träna hos oss från vecka 35 (28 augusti). Anmäl dig nu!

 

För att bli medlem i Linköpings budoklubb anmäla dig här!

 

För att vara med på passen behöver man anmäla sig i sportadminappen. Den finns här! Det kan ta en dag eller två innan du blivit registrerad, först då kan du logga in.

 

Ta chansen att träna i Linköpings största och bästa kampspotsklubb!

Nybörjarstart från 17 januari
2021-12-30 09:59

Från och med den 17 januari så välkomanr vi nya medlemmar till alla våra pass. 

 

Mer info finns här

MMA
SM brons till Robin i Kickboxning
2021-12-06 17:33, MMA

Den 19 november var det dags för SM i kickboxning i Ängelholm. Klubben var representead av Robin Frahm som efter förlust i semifinalen laddade om och dominerade bronsmatchen. 

 

Grattis Robin!

 

 

RF:s Förtjänsttecken till Anders Bergström
2021-10-11 12:24

Anders Bergström har tilldelats RF:s förstjänsttecken 2021. Detta får han för sina instatser inom Ju-jutsu kai, Svenska ju-jutsuförbundet och Linköpings Budoklubb. För att kunna få utmärkelsen så beöver man möte följande kriterier

  •  egenskap av föreningsledare i styrelse, kommitté, utskott eller liknande utfört ett framgångsrikt ledarskap under minst 30 år
  • i egenskap av ledamot i styrelse, kommitté, utskott eller liknande i RF-SISU distrikt eller SDF utfört ett framgångsrikt ledarskap under minst 25 år
  • i egenskap av ledamot i styrelse, kommitté, utskott eller liknande inom RF, SISU-riks, SOK eller SF utfört ett framgångsrikt ledarskap under minst 20 år
  • i egenskap av ledare/funktionär representerat Sverige internationellt under minst 15 år
  • utfört ett framgångsrikt ledarskap i internationell styrelse (dock ej nordisk)
  • genom speciellt förtjänstfulla insatser på annat sätt gagnat den svenska idrottsrörelsen eller utländsk person som gjort svensk idrott stora tjänster eller samarbetat med Sverige på idrottens område.

Vi är extremt stolta över att ha en sådan erfaren och engagerad ledare som Anders aktiv i klubben. Han har under åren varit en av få konstanter som format klubben till vad denär idag.

 

Tack Anders.

MMA
MMA/Thaiboxning nybörjarstart 24 augusti
2021-07-13 15:30, MMA

Under hösten så kommer vi testa ett nytt koncept med gemensamt nybörintag för MMA och Thaiboxning. Vi kommer träna på de grunder som är gemensamt för båda sporterna. Vi kommer till att börja med fokuser på det stående delarna med slag, spark och klinch.

 

För de som som vill fokusera på MMA rekomenderar vi även att man tränar BJJ en dag i veckan för att få grunderna på marken. I Linköpings Budoklubb arbetar alla stilarna tillsammans för att ge utövarna en bred grund att stå på.

 

Nybörjarpassen sker på tisdagar och Torsdagar 20:00 - 21:00

 

Anmälan sker här

 

 

 

 

 

BJJ
BJJ för ungdomar startar 23 augusti
2021-07-13 13:50, BJJ

Den 23 augusti klockan 17:00 kör vi igång BJJ för dig mellan 11 och 14 år. 

 

Träningen är inriktad på att stimulera rörelse och inlärning. I träningen ingår kast/nedtagningar samt brottning på marken. Det finns även möjligheten att tävla i BJJ så i träningen ingår även att förstå regler och hur man tävlar.

 

Vi har träningar med mycket fart och energi. Brasiliansk JJ innehåller positioner för att kontrollera sin motståndare samt ledlås och stypningar. All träning sker på ett säkert sätt där vi är noga med säkerhet och disciplin.

 

Vi vill lära ungdomar att idrotta i en rolig, välkomande och trygg miljö. 

 

Anmälan sker här

 

 

 

BJJ
Adam graderad till svart bälte i BJJ
2021-07-11 19:43, BJJ

Under förra helgen hade BJJ:n terminsavslutning med ett tvådagars läger under Alan Altemanns ledning. Efter ha drillar teknik under fyra svettiga pass så graderades en av klubbens profiler till svart bälte. Adam Andersson blev vårt 4:e svartbälte efter många års träning i klubben. 

 

Förutom detta fick vi tre nya lilabälten i Elin, August och Mattias.

Linköpings Budoklubb öppnar för nybörjare 23 augusti
2021-06-30 13:41

I höst kör vi igång som vanligt igen och nybörjare är välkomna att börja träna hos oss från den 23 augusti.

 

För att bli medlem så kan man anmäla sig här

 

Ta chansen att träna i Linköpings största och bästa kampspotsklubb.

 

 

 

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer