Nybörjarstarten börjar 23 augusti 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb
Aikido
Nyfiken?
 
Börja träna!
Vilopaus mellan passen

Känner du dig på sugen på att börja träna eller bara prova på aikido? Det är bara att dyka upp på ett av våra pass! För mer information om nybörjarträningen, dra iväg ett mejl till aikido@linkopingbudo.se.

 

Aktuellt för höstterminen 2021

Den pågående pandemin ställer speciella krav på oss  och det viktigaste är att du är symtomfri när du kommer till träningen

Du kan läsa klubbens handlingsplan för att hantera smittorisken genom att klicka på länken "Om klubben" på hemsidan och sedan "Covid 19".  Vi befinner oss nu i fas 4.

 

Här nedan hittar du allmän information för nybörjare.

 

Vuxenträning

Alla är välkomna att träna aikido oavsett kön, styrka, kondition osv. Under den första terminen tränar vi framförallt grundtekniker och ukemi (fallteknik) samt bekantar oss allmänt med aikidon. Du får bl.a. lära dig om aikidons principer, grundläggande rörelse och mycket mer. 

 

Nybörjarintag för vuxna är i början på vår- respektive höstterminen. På sidan Linköpings Budoklubb - Nyheter hittar du nästa terminstart, så fort det fastspikats.  Specifik nybörjarträning erbjuds tisdagar 18.30-20.00 och fredagar 18.00-19.30.  Du är även välkommen att träna på söndagar 18.30-20.00 på ett allmänt pass för alla aikidokas. Du får prova ett par gånger gratis innan du betalar terminsavgiften. Terminsavgiften är 1500 kr och för den kan du även träna de övriga stilarna i klubben.  Intag sker fortlöpande under terminen, så även om du missar nybörjarstarten är du varmt välkommen!

 

Barnträning

Aikidon har ingen barnträning för tillfället. Man behöver fylla 15 år samma år som man börjar träna.

 

Kläder

Har du svårt att välja kläder? Spelar ingen roll, vi har bara en modell!

I aikidon använder man en vit träningsdräkt (gi). Det går dock alldeles utmärkt att i början träna i långa, löst sittande träningsbyxor (men shorts funkar om det kniper) och en löst sittande tröja eller t-shirt. Har du redan en vit gi sedan tidigare fungerar det förstås också bra.

 

Hitta till oss

Hitta oss-sidan hittar du information om hur du hittar till våra träningar. Vi tränar i Stora dojon.

 

Gradering

Vid slutet av varje termin håller vi ett graderingsläger där du har möjlighet att gradera dig (dvs. visa vad du lärt dig).  

 

 

Välkommen att träna med oss!

 

 
Våra sponsorer