Nybörjarstart v.35-39
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb

Extra årsmöte för Linköpings budoklubb 9 juni 2023

Det är dags för klubben att på nytt resa sig och enas! Vi ska sammanträda och besluta om klubbens framtid! Förslaget är inget annat än episkt - att ena alla stilar under en styrelse! Därmed kan våra föreningsaktiva släppa en del av bördan och ge klubben större möjlighet att anpassa sig snabbare till förändringar i samhället!

Men det är inte allt! Efter mötet bjuder klubben på en storslagen fest och grillning! Klubben står för grillmat, men du måste ta med eget dricka! Anmäl dig här för att gå på grillningen:

https://forms.gle/cdiWFasPkuXCcYgG6


Vi håller till i Stora Dojon i ryd. Årsmötet börjar klockan 18:00 och slutar när vi är klara!


Grillarna kommer tändas mot slutet av mötet så att vi direkt efter ska kunna börja grilla! Förbered dig på en sen kväll!


Missa inte detta enastående tillfälle att vara med och skapa klubbhistoria!


Mvh,
Huvudstyrelsen
Linköpings Budoklubbs

Omorganisation och ärenden för årsmötet

Deadline för åsikter om omorganisationen har passerat! Men det kommer gå bra att ställa frågor på extra årsmötet där beslutet ska klubbas! Även ändringar kan komma genomföras om det skulle visa sig nödvändiga. Extra årsmötet kommer besluta om inriktningen av omorganisationen!

 

Dokument för omorganisation

Utöver omorganisationen kommer val av ledamot till huvudstyrelsen och ekonomisk rapport samt ansvarsfrihet för 2022 att avhandlas.

 
 
Våra sponsorer