Nybörjarstarten börjar 23 Januari 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb
Aikido

Aikido för barn och ungdom

Aikido-sektionen vid Linköpings budoklubb kommer till hösten  2022 att starta Aikidoträning för barn och ungdom. Främst kommer vi ta in barn inom åldrarna 11-14 år som är intresserade av att lära sig självförsvar samt ta del av den kamratskap och respekt som Budo omfamnar och lär ut. Vi kommer framför allt satsa på att ha roligt och träna för att bli starka och bygga kroppar med bra balans och rörelseförmåga. Vi kommer att följa SISUs rekommendationer för barn- och ungdomsträning.

Träningen sker i olika steg och man har möjlighet att efter varje etapp gradera sig och få ett diplom som reflekterar var man är i teknisk-nivå samt även mognad och erfarenhet. Vi tränar formerna taijutsu vapenfria självförsvarstekniker där man får lära sig hur man kommer undan tuffa situationer samt även vapentekniker och former med Bokken (träsvärd) och Jo (trästav).

Träningen kommer ledas av Omid Sotoudeh som har tränat Aikido sen 1994 och har hållit ungdomsträning inom både Aikido och Basket flera år.

Anmälan till gruppen gör man genom att skicka namn och ålder till oss. Anmälan är öppen till 15 Augusti.

Pris: 750 kr per termin

Tillfällen: Söndagar, kl 17:00 – 18:30

 

Vårterminen 2022

 

Vårterminens träning startar redan söndagen 15/1. Tiden är densamma 17.00 - 18.30. Om du inte kan komma då så är du välkommen att påbörja träningen vid ett senare tillfälle. Hör av dig med en intresseanmälan till  aikido@linkopingbudo.se.

 
Våra sponsorer