Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Linköpings Budoklubb
Ju-jutsu kai

Ju-jutsu är en obeväpnad kampform Ju-jutsu har sina rötter i det feodala Japan och tränas i dag världen över. Ju-jutsu tränas som självförsvar och som motionsträning.


Barnträning
Barnträningen riktar sig till barn från den termin de fyller 9 år. Barnträningen i ju-jutsu bedrivs inom stilen ju-jutsu kai, som är en svensk ju-jutsustil. Ju-jutsu kai är den mest väletablerade ju-jutsustilen i Sverige med ca 80 klubbar och runt 4000 utövare. Barnen följer ett särskilt system (mon system) inom ju-jutsu kai som är anpassat för deras fysiska förmåga och växande kroppar. Därför förekommer t ex inte slag och sparkar, och ledbrytningar utförs på ett skonsammare sätt som inte riskerar att skada växande leder.


Knatteträning
Knatteträningen är träning för barn från fyllda 6 till 9 år. Eftersom knatteträningen vänder sig till yngre barn än barnträningen ligger fokus på balans, kroppskontroll och att det ska vara kul. Förutom ju-jutsu med tekniker anpassade för yngre barn gör vi kullerbyttor, lekar och rörelseövningar för att bygga upp balans och kroppskontroll.


Träningstider:

Knattar: Lördagar 09.30-10.30 eller söndagar 10.30-11.30. Knattarna tränar en dag i veckan. Kostnad 400 kr/termin

Barn nybörjare: Måndagar 17.00-18.00 och onsdagar 17.15-18.15.  Kostnad 500 kr/termin.


Betalning sker efter registrering i klubben.

 
Våra sponsorer