Nybörjarstart v.35-39
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb
Ju-jutsu kai

Ju-jutsu är en obeväpnad kampform Ju-jutsu har sina rötter i det feodala Japan och tränas i dag världen över. Ju-jutsu tränas som självförsvar och som motionsträning.

 

Anmälan:

För att vara med på passen behöver man anmäla sig i sportadminappen. Anmälan öppnar 24 h innan passet börjar.  Det finns ett begränsat antal platser på varje pass så se till att anmäla er och avanmäl om ni inte kan vara med.

Anmälan i sportadmin sker här

Appen hittar man här.

Man loggar in med den mailadress man har anmält vid registrering till Linköpings Budoklubb.

 

Barnträning
Barnträningen riktar sig till barn från den termin de fyller 9 år. Barnträningen i ju-jutsu bedrivs inom stilen ju-jutsu kai, som är en svensk ju-jutsustil. Ju-jutsu kai är den mest väletablerade ju-jutsustilen i Sverige med ca 80 klubbar och runt 4000 utövare. Barnen följer ett särskilt system (mon system) inom ju-jutsu kai som är anpassat för deras fysiska förmåga och växande kroppar. Därför förekommer t ex inte slag och sparkar, och ledbrytningar utförs på ett skonsammare sätt som inte riskerar att skada växande leder.

Efter barnet fyllt 14 år är det dags att gå över i vuxengruppen. När det är dags för byte av grupp sker i samråd med instruktören

 

Knatteträning
Knatteträningen är träning för barn från fyllda 6 till 9 år. Eftersom knatteträningen vänder sig till yngre barn än barnträningen ligger fokus på balans, kroppskontroll och att det ska vara kul. Förutom ju-jutsu med tekniker anpassade för yngre barn gör vi kullerbyttor, lekar och rörelseövningar för att bygga upp balans och kroppskontroll.

 

Träningstider:

Knattar: Lördagar 09.30-10.30. Knattarna tränar en dag i veckan. Kostnad 600 kr/termin

Barn nybörjare: Tisdagar 17.15-18.30.  Kostnad 750 kr/termin.

 

Betalning sker efter registrering i klubben.

 
Våra sponsorer