Nybörjarstart v.35-39
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb
Ju-jutsu - MMA

På Linköpings Budoklubb kör vi gemensamt nybörintag för MMA och Thaiboxning. Vi vill ge våra medlemmar en bred bas att stå på oavsett vilken stil man vill fokusera på. Detta gör också att de skickligaste instruktörerna kommer att kunna bidra med sina specialiteter för att ge träning med högsta kvalitet.

 

Vi kommer arbeta i sexveckorsblock med fokus på de olika delarna av idrotterna där vi börjar med de gemensamma delarna med fokus på det stående delarna med slag, spark och klinch. 

 

För de som som vill fokusera på MMA rekomenderar vi även att man tränar BJJ en dag i veckan för att få grunderna på marken. I Linköpings Budoklubb arbetar alla stilarna tillsammans för att ge utövarna en bred grund att stå på. Som medlem i klubben får man träna på alla pass som erbjuds. 

 

Nybörjarpassen sker på tisdagar och Torsdagar 20:00 - 21:00

 

Här kommer svar på de vanligaste frågorna när man ska börja träna MMA.

 

Vilka kläder ska jag ha?

Man bör ha långa träningsbyxor eller shorts utan dragkedjor och liknande och en oöm tröja med sig. Vattenflaska är också bra att ha med sig

 

Behöver jag handskar från början?

Nej, i början går det bra utan skydd men om du känner att du vill fortsätta träna MMA så kommer du behöva handskar och benskydd. Prata med din instruktör för mer information.

 
Våra sponsorer