Nybörjarstart v.35-39
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb

Anders Bergström, 4 dan
Anders började med kendo 2003, och har varit aktiv som instruktör sedan 2005. Har även suttit i sektionens styrelse på olika poster mellan 2005 och 2017. Är den första i Linköping som tagit graden 4 dan.
Har bred erfarenhet inom budo, med grader i aikido, iaido och kyudo.
Karl-Johan Mohall, 3 dan
Kalle växte upp i Vadstena och började träna kendo 2002, när han bodde i Umeå. Kort därpå gick flytten tillbaka till Östergötland och sedan dess har han varit en omtyckt instruktör i Linköping.
Bland tävlingsmeriterna finns bland annat ett fighting spirit på Stockholm Kendo Open 2012 och brons i lag på SKO 2019.
Louise Bergström, 3 dan
Louise tränade kickboxning innan hon fastnade för kendo 2009. Hon började instruera kendo i juniorgruppen 2011 och senare även vuxengruppen. Hon har varit med i landslaget på kendo-VM i Tokyo 2015 och två gånger på EM. Därtill kommer många nationella tävlingar och flera medaljer.
En glad instruktör som ofta håller fysiskt hårda pass.
Joakim Stenbom, 3 dan
Började med kendo 2014 och har sedan starten satsat helhjärtat, vilket märkts på hans kometkarriär. Redan 2016 kom han med i landslagstruppen, ur vilken landslaget väljs, och han har två gånger tävlat för Sverige utomlands. Vid 5 nations 2017 och på EM 2019. Därtill kommer flertal medaljer i svenska tävlingar - bland annat ett brons i herrklassen på SM. 
Med en positiv attityd och hård träning har han gjort mycket för kendon i Linköping.
David Wiman, 3 dan
David började träna redan 2013, som 13-åring, i juniorgruppen. Idag är han instruktör för denna grupp, samtidigt som han satsar på sin egen träning och tävling. Han har även gjort utblickar mot andra kampsporter och tränade karate och judo i flera år. Trots detta har han hunnit med många tävlingsmeriter, däribland ett guld i kyu-klassen på SKO 2016 och ett JSM-guld 2017.
 
Våra sponsorer