SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb
Iaido
Mattias Jansson, 5 dan
Mattias började med iaido 2002 i Honto iaidoklubb i Stockholm, men har sedan 2008 tränat i LBK. Han är en riktig tävlingsmänniska och har varit med vid alla SM mellan 2003-2016, och blivit uttagen till Svenska iaido-landslaget åren 2009-2015. Det stora genombrottet kom 2010 när han tog hem guld både individuellt och i lagtävlingen, och har sedan dess en rad andra tävlingsmeriter under bältet. År 2018 tog han som första person i Linköping graden 5 dan.

Caroline Lindholm, 5 dan
Caroline började med iaido 2003, men då bodde och tränade hon i Göteborg. När hon två år senare flyttade till Linköping var hon startskottet för iaidons återuppståndelse i Linköping (ingen iaido hade tränats i klubben på flera år innan). Sedan dess har hon varit en av de starkaste drivkrafterna bakom iaidoträningen i klubben och fått träningen att växa till det den är idag. Caroline har också haft stora tävlingsframgångar, hon är till exempel den enda LBK:are som varit med i alla de tre klubblag som tagit SM-guld.
Patrik Karlsson, 4 dan
Patrik har tränat iaido sedan 2009. Redan året därpå vann han klubbens allra första klubbmästerskap, och sedan dess så har han varit med och tagit inte mindre än två SM-guld till klubben. Patrik har också bott och tränat iai i Japan, där han passade på att ta medalj i Kōriyama Iaido Taikai. Han har också varit med och representerat Sverige i internationella mästerskap i iaido vid flera tillfällen och mött det absolut tuffaste möjliga tävlingsmotståndet. Förutom iaido brinner Patrik också för jodo, en snarlik stil som vi också tränar i klubben.
 
Carl Kaneröd, 3 dan
Carl har tränat iaido sedan 2013, och sedan dess varit en av klubbens flitigaste tränande, vilket återspeglas i hans raketsnabba teknikutveckling.
 
Våra sponsorer