Info om hur Linköpings Budoklubb agerar kring Covid19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb
Aikido
Börja träna Aikido
Vårat mode

Känner du dig på sugen på att börja träna eller bara prova på aikido? Det är bara att dyka upp på ett av våra pass! För mer information om nybörjarträningen, dra iväg ett mejl till aikido@linkopingbudo.se.


Vuxenträning

Alla är välkomna att träna aikido oavsett kön, styrka eller kondition. Under den första terminen tränar vi grundtekniker och ukemi (falltekniker) och bekantar oss allmänt med aikidon. Nybörjarintag för vuxna är i början på vår- respektive höstterminen. På sidan Linköpings Budoklubb - Nyheter hittar du datumet för nästa terminstart.  Specifik nybörjarträning erbjuds tisdagar 18.30-20.00 och fredagar 18.00-19.30.  Du är även välkommen att träna på söndagar 18.30-20.00 på ett allmänt pass med övriga aikidokas. Man får prova ett par gånger gratis, sedan betalar man träningsavgiften. Terminsavgiften är 1000 kr och för den kan du även träna de övriga stilarna i klubben.  Intag sker fortlöpande under terminen, så även om du missar nybörjarstarten är du varmt välkommen!


Barnträning

Aikidon har ingen barnträning för tillfället. Man behöver fylla 15 år samma år som man börjar träna.


Kläder

Har du svårt att välja kläder? Spelar ingen roll, vi har bara en modell!(se bilden ovan)

Innan du bestämmer dig för att skaffa en vit gi med ett vitt bälte, går det alldeles utmärkt att träna i långa, löst sittande träningsbyxor (men shorts funkar om det kniper) och en löst sittande tröja eller t-shirt. Har du redan en vit gi sedan tidigare fungerar det förstås också bra.


Hitta till oss

Hitta oss-sidan hittar du information om hur du hittar till våra träningar.


Gradering

Vid slutet av varje termin håller vi ett graderingsläger där du har möjlighet att gradera dig (dvs. visa vad du lärt dig) om du vill.  


Aktuellt för höstterminen 2020

Den pågående pandemin ställer speciella krav på oss. Du kan läsa klubbens handlingsplan för att hantera smittorisken genom att klicka på länken högst upp på hemsidan. Vi befinner oss nu i det som kallas fas två. Träningspassets instruktör hjälper dig att följa planen på rätt sätt.


Välkommen att träna med oss!


 
Våra sponsorer