Nybörjarstart v.35-39
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb

Priser

Gällande terminsavgifter

 

 Vuxna:    1500 kr
 Barn:

 750 kr

 

 

Familjerabatt: om flera medlemmar i en familj tränar inom klubben betalar man de två högsta avgifterna i familjen som vanligt. Övriga familjemedlemmar betalar 100 kr / termin. 

 

Rabatt för funktionsnedsättning: En person med funktionsvariation får 40% rabatt på medlemsavgiften i Linköpings budoklubb. Personen skall kunna visa upp ett av Försäkringskassan utfärdat förmånsintyg för att kunna göra anspråk på rabatten.

 

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

 

Fortsättare får en faktura via e-post i början av terminen efter att medlemsregistret uppdaterats. Förfallodatumet är 30 dagar. Fortsättare ska betala in avgiften innan sitt första pass för terminen. Fortsättare som ej betalat får tyvärr inte delta på pass. 

 

Nybörjare får en faktura via e-post i inom en månad från man börjat träna.

 

Avgift behöver bara betalas en gång per termin och till en sektion, oavsett hur många stilar man är aktiv inom. Den som är aktiv inom flera sektioner kan få flera fakturor och bestämmer själv vilken som ska betalas och informerar sedan övriga sektioner om vilken man valt att betala till.

 

 

*Förfallodatum innebär att pengarna skall finnas inne på sektionens konto senast det datumet. Detta innebär oftast att betalningen behöver göras ett par arbetsdagar innan för att banken ska hinna föra över pengarna. 

 

 

 

ORGANISATIONSNUMMER 822000-9412 

 

Betald avgift återbetalas normalt inte.

 
Våra sponsorer