Info om hur Linköpings Budoklubb agerar kring Covid19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Budoklubb
Ju-jutsu - fighting
Ju-Jutsu fighting
 
Tid:sön 27 juni, 12:00 - 13:30
Plats:Stora Dojon
Aktivitetsinfo:Ja
Mer info Man måste vara bokad på passet för att vara med. Även om det finns plats över så måste man ha bokat. Man ska vara i tid till passet.

Om man har bokat och inte dyker upp blir man avstängd från träningen tills vidare. Boka av er om ni får förhinder och säg till så alla vet att det finns en plats till förfogande.

Det bästa är om man byter om och duschar hemma men har överdrag under resan. Det kommer vara begränsat hur många som får vara i omklädningsrummet samtidigt.

Alla andra råd är som vanligt. Minsta symptom så står man över träningen. Håll distans i allt annat än träningen och ha med egen vattenflaska.

På passet kör man med samma person hela tiden. Sen måste man vänta två dagar innan man kör med en ny kompis. I sportadmins app finns det en funktion som heter "samåkning" använd den för att para ihop er så mycket som möjligt innan passen.

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer